Örülünk, hogy szeretnél csatlakozni hozzánk!

Már csak pár kérdés választ el a jelentkezésed leadásától, amelyekre írásban várjuk Tőled a válaszokat, legkésőbb 2022. október 24-ig. 

Hajrá, reméljük hamarosan tagként üdvözölhetünk!

A jelentkezés - mire figyelj a jelentkezési lapod elkészítésekor:Számítógéppel írd és Pdf-ben küldd el nekünk a dokumentumot.A dokumentum tetejére írd fel a nevedet, a születési dátumod, valamint azt, hogy hányadik osztályos vagy.A dokumentumot így nevezd el: SA–neved (pl.: SA–Kacsa Kázmér)A karakterek száma szóközökkel maximum 15 000 legyen.


 

Amire a jelentkezésed értékelésekor különösen figyelünk:

001

Formai és tartalmi igényesség.


002

Az érvelésed minősége, koherenciája.


003

A kreativitásod, a gondolataid eredetisége.


004

A fogalmazásodból áradó motiváció, tudatosság.

A következő két kérdésre mindenképp válaszolj.


 

001

Mi az, amit nagyon szeretnél elérni az életben?

Mi az, amire a legjobban vágysz, amitől igazán izgatott vagy? Mi a legnagyobb álmod, amit meg tudsz magadnak fogalmazni?


 

002

Véleményed szerint hogyan segíthet a Start Akadémia mindezt elérni?

Miért szeretnél klubtag lenni? Mi az, ami különösen felkeltette az érdeklődésed a honlapon található információk, programok közül? Milyen készségeket szeretnél a programjainkon leginkább elsajátítani? Hogyan visznek közelebb ezek a készségek a céljaidhoz? Milyen elvárásokat támasztasz a programokkal szemben?


Mikor tudod meg az eredményt?

2022. október 24-31. között figyeld nagyon a virtuális postaládád, mert ekkor értesítünk e-mailben a jelentkezésed eredményéről, melyben az új tagokkal más, szuper fontos információkat is megosztunk.


 

 Tájékozódj a 2022-23-as tanév képzéseinek időpontjairól a Városok menüpont alatt!