Dr. Pacsay-Tomassich Orsolya

a Magyar Diplomáciai Akadémia elnökeKedves Látogató!

Azzal, hogy itt vagy a Start Akadémia honlapján, egy különleges lehetőség tárul eléd. A Magyar Diplomáciai Akadémia azzal a céllal hozta létre ezt a középiskolásoknak szóló programot, hogy megmutassuk a világban rejlő érdekességek végtelen sorát, miközben segítünk nektek olyan öntudatos és egészséges önbecsüléssel bíró magyar polgárokká válni, akik ezáltal jobban érvényesülnek itthon és külföldön egyaránt.

A Start Akadémia nem tananyagot, hanem az életben való jobb eligazodáshoz elengedhetetlen készségeket, tapasztalatokat és diplomatáink világról szerzett tudását kívánja átadni a résztvevőknek.

Úgy gondolom, ezen a területen kevés intézmény egyengethetné hitelesebben a fiatalok útját, mint a Magyar Diplomáciai Akadémia. Ez a magas szintű elméleti és gyakorlati képzéssel, valamint utánpótlás neveléssel foglalkozó intézmény olyan diplomatákat képez, akik a világról való nem mindennapi tudásuk és átlagon felüli kommunikációs képességeik birtokában kiváló példával járhatnak az új generáció előtt.

Minden, a minket körülvevő világ iránt érdeklődő és a saját helyét benne megtalálni vágyó fiatalnak ajánlom ezt a programot, hisz az ajtó mögött rengeteg új készség, élmény és ismeretség vár Titeket.


Sok sikert és jó szórakozást kívánok!